Schneider Electric

Andover, MA

Project

Schneider Electric's new regional headquarters creates a collaborative environment that addresses the needs of Schneider Electric's office, lab, and hospitality spaces. A new 78,000 square foot addition becomes the front door to a research and development facility. The addition attaches to the existing 155,000 square foot, three-story building creating a total fit-out of 238,000 square feet. Within the facility is a combination of open office, offices, conference rooms, and dry laboratories. First floor amenities include a large conferencing and training center, full cafeteria, fitness center, and hospitality lounge. Leggat McCall Properties oversaw the building addition and sitework.

Size

238,000 SF

Completion

2014

Duration

Team
Owner
Leggat McCall Properties/Schneider Electric
Architect
Perkins+Will
General Contractor
J. Calnan & Associates
MEP Engineer
RDK